Just Feel Better kan je een breed spectrum aan sportieve diensten bieden. Je kunt ze apart afnemen, maar voor een nóg beter resultaat kun je ook onderdelen combineren. Ons specialisme is maatwerk. Wij willen het duwtje in de rug zijn voor iedereen die (om welke reden dan ook) de stap nog niet neemt om weer te beginnen met sporten. Wij helpen actief naar een nieuwe, gezonde levensstijl. Voeding vormt daar een belangrijk onderdeel van.

Je kunt bij ons kiezen uit werken in kleine groepjes of voor individuele begeleiding. Met of zonder voedingsadvies. Al dan niet ondersteund met de effectieve voedingssupplementen van Herbalife.

Wij gaan niet van nul naar honderd. Want juist dan is de kans dat je afhaakt groot. We zetten je doelen als goed zichtbare piketpaaltjes op korte afstanden van elkaar uit. Dat motiveert en helpt om vol te houden. En je zult zien dat het werkt! Door het trainen van zowel lichaam als geest wordt bewegen een fijne en ontspannende factor bij het bereiken van je doel.

10929952_719737451479592_382053523934899731_nWe werken in kleine groepen met gelijkgestemde mensen die zich fysiek en mentaal weer lekker vitaal willen voelen. Waarschijnlijk is jouw levensstijl in de loop der tijd wat ongezonder geworden, daarom geven we ook voedingsadvies. Met als bijkomend voordeel dat je ook overtollige kilo’s kwijt zult raken. We zetten je niet op een dieet, maar leren je wel verstandig in te kopen. Als het weer dat toelaat nemen we je lekker mee naar buiten, maar we doen ook binnen gerichte oefeningen met en zonder toestellen.
Samen met jou ga ik op vaste tijdstippen binnens- en buitenshuis gerichte oefeningen doen om je spieren te versterken en je uithoudingsvermogen te vergroten. Ook bespreken we hoe je verstandig inkopen doet om gezonde maaltijden samen te kunnen stellen. En het leuke is: ik neem ook je gezin mee in mijn adviezen.

Tijd en aandacht nemen voor jezelf, dat is wat je gaat doen tijdens de Milde Detox. 

Met 3 lichte maaltijden per dag die je zelf volgens de richtlijnen samenstelt en dagelijks een portie beweging werk je aan een stralende versie van jezelf. 

De Milde Detox is uitermate geschikt voor mensen met een drukke baan e/o een druk leven. 

Inbegrepen:

 • een intake
 • duidelijke richtlijnen zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat te doen
 • serie recepten
 • steun van de groep middels whatsapp
 • begeleiding van de coach Marlies middels whatsapp en e-mail
 • een bodyscan aan het begin van de Milde Detox en aan het eind
 • tips voor de opbouw na de Milde Detox.

3 Bijeenkomsten: instructie vrijdag 15-9, detoxwandeling vrijdag 22-9 en afsluiting vrijdag 29-9.

Adres: Tulpenlaan 7, 2121 SB Bennebroek

Kosten € 95,-.

Wil je deelnemen dan kun je je aanmelden via marlies@justfeelbetter.nl. Voor meer informatie (06) 2928 8628.

Individule Lifestyle begeleiding

 • Bewegings begeleiding
 • Voedings begeleiding
 • Boodschappen Analyse
 • Detox